Hirdetés

Írókat kapott a Green Lantern Corps

|

Ám a forgatókönyvírók kiléte mellett néhány kulcsfontosságú információra is fény derült a mozifilm történetét illetően.

Hirdetés

A Warner Bros. David S. Goyer ("Az Acélember") és Justin Rhodes ("Contract Killers") forgatókönyvírókat kérte fel, hogy ragadjanak tollat és írják meg a jelenlegi tervek szerint 2020-ban érkező Green Lantern Corps mozifilm szkriptjét. Állítólag a stúdió nagy lépéseket tesz annak érdekében, hogy három év múlva már játszhassák a mozik a 2014-ben bejelentett új Zöld Lámpás adaptációt, aminek történetét illetően is érkezett néhány érdekesség.

Hirdetés

A Deadline úgy írja le a projekt alapkoncepcióját, mint egy "Halálos fegyver az űrben", melynek két főszereplője Hal Jordan és John Stewart lenne. Előbbi karaktert Ryan Reynolds keltette életre az óriásit bukó 2011-es filmben, ami kritikai és kereskedelmi kudarcnak számított egyaránt. A jelentés hozzáteszi, hogy a stúdió gyorsan szeretné kézhez kapni a forgatókönyvet és megtalálni a megfelelő embert a rendezői székbe. David S. Goyer, valamint a DC filmek elnökei, Geoff Johns és Jon Berg is produceri szerepeket fognak betölteni. 

Egy áprilisi pletyka alapján a stúdió elsőszámú kiszemeltje a projekt élére George Miller ("Mad Max: A harag útja"), de ezzel kapcsolatban sosem került sor semmilyen visszajelzésre. Jelenleg nagyon keveset tudunk a Green Lantern Corps-ról, de ha valóban ennyire igyekszik felpörgetni az eseményeket a Warner, megvan az esélye, hogy ez változni fog. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti kiket tudnátok elképzelni a két potenciális főszereplő bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.