Hirdetés

Halálos iramban 8 - Megmutatja magát a főgonosz

|

Befutott a Halálos iramban 8 legelső hivatalos fotója, amelyen a magas oktánszámú akciófilm ellenlábasát, a Charlize Theron által alakított Ciphert csodálhatjuk meg.

Hirdetés

A Halálos iramban 7 a Paul Walker-féle korszak végét jelentette, azonban a széria ezzel nem ér véget, a Halálos iramban 8 (Fast 8) már egy új trilógia kezdetét jelenti, amelyet F. Gary Grey tolmácsolásában láthatunk majd 2017. április 14-től világszerte.  

Hirdetés

A szereplőgárda esetében a már jól ismert arcok visszatérnek, így Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Elsa Pataky és Lucas Black ismét a sebességmámort és a zöldhasúakat hajhásszák majd, de számíthatunk Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russell felbukkanására is. És hogy mi a helyzet az újakkal? Russell karaktere, Mr. Nobody kapni fog egy pártfogoltat Scott Eastwood személyében, míg a főgonosz szerepét a tavaly még Furiosaként keménykedő Charlize Theron ölti magára: ő lesz Cipher, míg Kristofer Hivju az egyik csatlósát alakítja majd. Íme, így fest Cipher: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.