Hirdetés

Felölti végre a klasszikus Rozsomák ruhát Hugh Jackman a Loganben?

|

Hugh Jackman idén utoljára lép az öngyógyító mutáns szerepébe, vajon végre lesz alkalma a klasszikus jelmezt is magára húznia?

Hirdetés

A Logan lesz a 2017-es év szuperhős felhozatalának első darabja, ám egyben Hugh Jackamn utolsó szerepe a műfajban, Rozsomákként legalábbis mindenképp. Az elmúlt 17 évben szinte mindent kihozott a népszerű képregényes karakterből, amit csak lehetett, egy dolgot viszont már a kezdetektől fogva hiányolnak a rajongók. Ez nem más mint Rozsomák klasszikus sárga jelmeze. Vajon felveszi végre az utolsó filmben?

Hirdetés

Az eddig látottak alapján nehezen passzolna a Logan stílusához. A film a jövőben játszódik, ahol a mutánsok szinte teljes egészében eltűntek a föld színéről. Logan egyike az utolsó túlélőknek, a jócskán megöregedett Charles Xavier, valamint saját klónja mellett. Az R-es besorolású, sötét tónust megütő filmben csekély az esélye annak, hogy Rozsomák bőrruhát és maszkot húzzon, már csak azért is, mert az ellenfelei pontosan tudják kivel állnak szemben, így fölösleges lenne elrejtenie a kilétét.

Viszont az előző Farkas filmhez készült egy jelmez, ami nagyon közel áll a képregényekből ismert verzióhoz. Azt az alkotást ugyanaz a James Mangold rendezte, aki a Loganért is felel, Jackman pedig tisztában van azzal, hogy a rajongók mennyire szeretnék azt, ha legalább egyszer felhúzná a gúnyát. Szóval, ha már úgyis megvan a jelmez, akkor miért ne viselhetné?

Ahogyan írtuk, erre sajnos kevés az esély, de ha mégis megtörténik, akkor az vélhetően valamilyen flashback formájában fog zajlani. Talán megmutatják azt, hogy mikor szerezték meg Logan vérét a klón projekthez, esetleg más X-Menek haláláról látunk visszaemlékezést, amelyben nem csupán cameókat, hanem Rozsomákot a klasszikus jelmezben is megpillanthatjuk. A film első negyven percét már levetítették a sajtónak, így bizton állíthatjuk, hogy addig a pontig nincs benne, de ez amúgy is olyasmi, amit a kész filmre érdemes tartogatni. Minden esetre Jackman utolsó randevúja a karakterrel érdemelne egy végső kikacsintást a rajongók felé is.

A Logan 2017. március 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.