Hirdetés

Ciaran Hinds kelti életre Az Igazság Ligája ellenségét

|

Úgy néz ki, hogy lehullott a lepel a Steppenwolf karakterét alakító színészről, akivel az Igazság Ligájának szembe kell néznie.

Hirdetés

Még májusban derült ki, hogy a jövő novemberben érkező Igazság Ligája ellensége Steppenwolf lesz, akit már a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala törölt jelenetében is láthattunk. A képregényekben ez a karakter a félelmetes Darkseid nagybátyja, aki a New 52 sorozatban úgy döntött, hogy megtámadja a Földet - személyében egy kemény földönkívüli fenyegetéssel találhatják szembe magukat a DC Bővített Univerzum hősei, ami minden bizonnyal a csapat megalakulását garantálja. Régóta a sötétben tapogatózunk az őt életre keltő színészt illetően, de úgy néz ki, hogy végre megkaptuk a választ. 

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint a nagyszerű Ciaran Hinds kelti majd életre a produkcióban Steppenwolf karakterét, persze mo-cap technikával. A portál arról is beszámolt, hogy a karakter máshogy fog kinézni, mint ahogy a Batman Superman ellen már említett jelenetében láthattuk őt. Az Igazság Ligájában Steppenwolf három anyadoboz után kutat (kvázi a Marvel filmekben látható végtelen kövek megfelelői), amelyek hatalmas erővel ruházzák fel birtokosát. 

Hinds egy remek színész, akinek profilja lassan emelkedett az évek során. Míg a legtöbb ember valószínűleg Mance Rayder-ként ismeri a Trónok harcából, számtalan remek alakítást nyújtott karrierje során különböző produkciókban, mint például a "München", "A kárhozat útja", a "Suszter, szabó, baka, kém" vagy a "Vérző olaj", csakhogy megemlítsünk néhányat kiemelkedő munkái közül. Bízunk benne, hogy az Igazság Ligájában nem egy újabb elvesztegetett tehetséget és egy felejthető gonoszt láthatunk majd személyében, tekintve, hogy Steppenwolf valószínűleg a Darkseid-hoz vezető lépcső egyik foka lesz. 

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Luis Lane), Jessie Eisenberg (Lex Luthor), Willem Dafoe és J.K. Simmons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.