Hirdetés

Igazság Ligája - Hangulatos fotó érkezett Jim Gordonról

|

A tegnap lezajlott Batman Day kapcsán Zack Snyder közzétette az első hivatalos fotót Jim Gordon felügyelőről.

Hirdetés

Még a nyár elején kaptunk egy fotót arról, mennyire durván készül J.K. Simmons Jim Gordon szerepére, aki a jövőre érkező Igazság Ligájában tűnik majd fel. Egyenlőre nem tudni, mennyi szerepet szánnak neki a készítők, de valószínűleg csak egy rövidke jelenet, vagy egy kisebb cameo erejéig bukkan fel Gotham főnyomozója.

Hirdetés

Ezidáig még nem is láthattuk őt teljes valójában, de most Snydernek hála ez megváltozott, ugyanis a rendező a tegnap megtartott Batman Day alkalmával az alábbi képpel lepte meg a rajongókat:

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Jessie Eisenberg és Willem Dafoe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.