Hirdetés

Igazság Ligája - Junkie XL visszatér zenélni, és új koncepciós rajz érkezett

|

A Batman Superman ellen zeneszerzője, Junkie XL visszatér a folytatásra, és új koncepciós képet is tudunk mutatni.

Hirdetés

A stúdiók gyakran már-már paranoid módon próbálják rejtegetni a készülő filmjeik minden apró részletét (ami egy bizonyos fokig érthető), éppen ezért jó látni, hogy a Warner Bros. mennyire nyitott az Igazság Ligájával kapcsolatban. A múlt hét folyamán rengeteg újdonság kiderült a filmről, most pedig a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala digitális kiadásához egy új koncepciós rajzot is kaptak a rajongók.

Hirdetés

A képen mind a hat karaktert megtaláljuk, teljes harci felszerelésben, köztük Flash-et és Cyborg-ot is, akiknek jelmezeit először láthatjuk. Tisztán kivehető, hogy a skarlát gyorshajtó ruhája egészen különböző lesz a televíziós megfelelőjétől, ezzel még inkább eltávolodva a sorozatos univerzumtól. Ami pedig Cyborg-ot illeti, öröm látni, hogy az arca nagy része jól kivehető, így Ray Fishernek lehetősége lesz elevenséget adnia a karakterhez, és nem csupán egy járkáló CGI díszlet marad.


A másik izgalmas hírünk, hogy Tom Holkenborg, vagy ismertebb nevén Junkie XL, a Batman Superman ellen komponálása után az Igazság Ligájához is visszatér a zeneszerző szerepében. Ugyan előbbinél Hans Zimmer (aki időközben visszavonult a szuperhősmoziktól) is a segítségére volt, de valószínűleg így sem kell féltenünk, hiszen a Mad Max: A harag útja elképesztő zenei aláfestését is neki köszönhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.