Hirdetés

Tovább csúszik az Így neveld a sárkányodat 3

|

Még tovább kell várnunk Hablaty és Fogatlan harmadik szárnyalására.

Hirdetés

Úgy fest, hogy a Dreamworks nem sieti el, hogy sárkányröptetős-trilógiája végre beteljesedjen. A Kung Fu Pandánál sem kapkodtak és a pofás pandalírozás közel 5 évvel a második rész után zárult le idén. Sajnos Poék után Hablatyékra is hasonló sors vár.

Hirdetés

Az Így neveld a sárkányodat 2. még két éve röppent be a mozikba és ríkatott vagy éppen nevettetett meg bennünket. Eredetileg úgy volt, hogy a harmadik rész idén júniusban érkezik, azonban még 2014-ben egy óvatosabb - és animációs frontos sokkalta reálisabb - 2017-es dátumot adtak meg, majd nem sokkal rá, immár 2015 januárjában 2018 volt a hivatalos premier. Most újabb csúszás várható és reméljük, hogy a 2019 márciusi bemutató tényleg a végleges lesz.

A folyamatos csúsztatás nem jelenti értelemszerűen azt, hogy probléma lenne a filmmel - legalábbis egy animációsfilm esetében ritkán - sokkalta inkább a Dreamworksön belüli átszervezésekre vezethető vissza. Korábban még évi 3 animációsfilmmel kívántak előrukkolni a stúdiónál, de Jeffrey Katzenberg meséi rendre buktak a pénztáraknál. Hiába volt sikeres kritikailag és anyagilag mind a Kung Fu Panda, mind a sárkányok első része, a folytatás - a kedvező kritikai visszhang ellenére is - az elvártak alatt teljesített, ahogy a többi Dreamworks produktum is, leszámítva a Croodékat, amelynek azóta szintén berendelték a folytatását. 

És hogy miről fog szólni a harmadik mozi? Azt már a korábbi két rész direktora, Dean Delois korábban elárulta, hogy a harmadik lesz Hablaty felnövéstörténetének a betetőzése lesz, amelyben már törzsfőnökként kell megmérettetnie. Ha a korábbi két rész színvonalát hozza, akkor talán kibírjuk valahogy 2019-ig, nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.