Hirdetés

Rendezőre talált az Inhumans sorozat

|

Enyhén szólva is kifogásolható személyt választott a Marvel az Embertelenek sorozat rendezői székébe.

Hirdetés

Novemberben robbantott a hírrel a Marvel, hogy 2017-ben érkezik az Inhumans, méghozzá sorozat formájában, és azon belül is rendhagyó módon. A stúdió ugyanis az ABC csatornával és az IMAX-szel közösen készítik majd a produkciót, melynek hála az első 2 rész IMAX mozikban fog debütálni.

Hirdetés

Azóta az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a széria, valamint a főszereplő karakterekről is lehullott a lepel, így már csak a casting és a megfelelő rendező kiválasztása van hátra, hogy megkezdődhessenek a munkálatok. E kettő közül az utóbbi meg is történt, ám erős kétségeink támadtak a személyt illetően.

Megtudtuk ugyanis, hogy a holland Roel Reiné lett a szerencsés kiválasztott. És hogy ki ő? Nos, Reiné nem igazán lehet ismert mainstream közönség számára, hiszen az eddigi filmjei egyenesen a DVD polcokon debütáltak. De ha már valaki szembe találkozott az olyan nagyszerű alkotásaival, mint A skorpiókirály 3, a The Man with the Iron Fists 2 vagy épp a Halálfutam 2, akkor sejtheti, mi lehet a kétségeink forrása.

Persze ha megnézzük, hogy a Marvel már régóta kísérletezik előszeretettel a rendezőkkel (gondolunk itt James Gunn-ra és A galaxis őrzőire, a Russo-fivérekre, akik az Amerika Kapitány 2-3-at jegyezték, vagy akár Taika Waitit-re, aki az idén érkező Thor: Ragnarok-ot készíti, amiről szintén biztató előjelek érkeznek folyamatosan) láthatjuk, hogy idáig mindig jól sült el a dolog. Reméljük a Marvel ezúttal is tudja, mit csinál, és nem az Inhumans-szel szakad meg a sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.