Hirdetés

Jeremy Renner nyitott egy Sólyomszem sorozatra

|

Jeremy Renner karaktere filmről filmre egyre népszerűbb, a rajongókon túl pedig már maga a színész is nyitott lenne egy saját Netflix-sorozatra.

Hirdetés

Jeremy Renner karaktere egyike volt a Marvel Filmes Univerzum 2012-ben megalakult eredeti Bosszúállók csapatának, mégis ő tudhatta magáénak a legkevesebb időt a képernyőn. Azóta szerencsére jóval nagyobb szerep jutott neki a Bosszúállók: Ultron korában és imádtuk az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is, de mindezek ellenére sem a rajongók, sem Renner nem érzi úgy, hogy teljes mértékben sikerült volna feltárni ezt a bizony igen színes karaktert. 

Hirdetés

Miközben Renner új filmjéről, az Érkezésről beszélt az IGN-nel, megkérdezték őt egy önálló Sólyomszem széria lehetőségéről. Az eddig Netflixen látott sorozatok minőségének köszönhetően - mint a Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage - Clint Barton karaktere is remekül illeszkedhetne a szolgáltatás produkciói közé, elvégre a költségvetést sem az egekben kellene elképzelni, hisz neki "csak egy íja van", hogy idézzük őt az Ultron korából. Ha a Marvel és a Netflix felajánlaná a lehetőséget, a színész nyitott lenne rá: 

Nem tudom, hogy mennyire lenne praktikus, de minden egyes eljátszott karakteremnél szeretnék mélyebbre ásni. Soha nem érzem úgy, hogy már eleget alakítottam egy adott figurát, és Sólyomszem is egy ezek közül. 

Habár Sólyomszem az ő földhözragadt tulajdonságaival hasonló szuperhőssé válik, mint a Marvel és a Netflix által korábban és jelenleg is foglalkozottak, még soha semmilyen konkrét nyoma nem volt annak, hogy egy ilyen sorozatban gondolkodnának. Remek lehetőség lenne ez Barton karaktere számára, amit ezek szerint nemcsak a rajongók szeretnének látni megvalósulni. Ha Renner-t igazán érdekli egy ilyen lehetőség, akkor remélhetőleg ez az elképzelés hamar körbemegy minden érintettnél és alaposan fontolóra veszik a dolgot. Szerintünk rengeteg potenciál lenne Sólyomszem önálló szériájában, így továbbra is szurkolunk neki nagy reményekkel. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.