Hirdetés

The Defenders - Jessica Jones még nem áll készen

|

Krysten Ritter mesélt egy kicsit Jessica Jones helyzetéről, hogyan viseli az első évad következményeit és milyen lesz a kapcsolata a többi karakterrel.

Hirdetés

Alig pár napja kaptuk meg az első hivatalos képeket a The Defenders sorozathoz, ráadásként még egy interjút, amiben mind a négyen mesélnek egy kicsit a karaktereikről és hogyan állnak ehhez az egész csapatosdihoz. Mindenki elég egyértelműen kifejtette, hogy ugyan együtt fognak dolgozni, attól még nem lesznek egymás szíve csücskei.

Hirdetés

Jessica Jones második évadját majd csak a közös kaland után láthatjuk, ezért ott vesszük fel a fonalat, ahol az első abbahagyta, aminek az eseményei nyomot hagytak Jessicán:

Még mindig nyomasztja a Killgrave-vel történtek, fel kell dolgoznia a felette aratott "győzelmet" és nem viseli valami jól. Az emberek azt akarják, hogy dolgozzon nekik, rengeteg munkát kap és még nem áll készen minderre. Ő nem változott, de a környezete igen és nem adnak kézi könyvet egy olyan élethez, amiben híres vagy.

Krysten Ritter eddig főleg Charlie Coxszal, vagyis Daredevillel forgatott jeleneteket és a két karakter kapcsolatát egy tipikus macska-egér játékhoz hasonlította, de akkor ki micsoda?

Őszintén ez oda-vissza működik, senki nem a legjobb barátja a másiknak a Defenderek közül, ők egy kissé vonakodó csapat.

Mivel ezúttal csak nyolc részt kapunk, jobb ha egy kicsit feszesebb tempóra számít mindenki, de előtte még Iron Fisten a sor, hogy negyedszerre is megmentse New Yorkot egy gonosz ellenségtől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.