Hirdetés

Jóhann Jóhannsson szerzi majd a Szárnyas fejvadász 2 zenéjét

|

Denis Villeneuve szeret a bevált recept szerint dolgozni, így ismét összeáll az izlandi zeneszerzővel.

Hirdetés

Denis Villeneuve nem bízza a véletlenre a Szárnyas fejvadász folytatását, és inkább a jól bevált embereket szerződteti a háttérmunkákra. Felkérte Roger Deakinst ismét operatőrnek a Fogságban és a Sicario sikere után, és a legfrissebb hírek szerint ugyanezt tette Jóhann Jóhannsson izlandi zeneszerzővel, aki nagyszerű munkát végzett a direktor legutóbbi filmjében.

Hirdetés

A mindenség elméletéért Oscarra jelölt komponista az izlandi rádióban árulta el, hogy a Szárnyas fejvadász zenéjét is ő fogja szerezni. De mielőtt ez megtörténne, addig sem fogunk Villeneuve-Jóhannsson páros nélkül maradni, ugyanis ősszel érkezik a mozikba az Arrival, amiben szintén együtt dolgozott a két művész.

A legendás sci-fi folytatásának történetéről még szinte semmit sem lehet tudni, csak az biztos, hogy Harrison Ford visszatér, akihez csatlakozik majd Jared Leto, Robin Wright, Barkhad Abdi, Dave Bautista és Lennie James is. A premier 2017 októberében lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.