Hirdetés

Sam Claflin szerint jöhetnek Az éhezők viadala előzményfilmjei

|

A színész szerint az egyik közönség kedvenccel a főszerepben bővülhet Az éhezők viadala filmuniverzuma.

Hirdetés

Amikor megírta Az éhezők viadalát, Suzanne Collins valószínűleg nem is sejtette, hogy a könyveiből ilyen nagy bevételeket produkáló filmek készülnek majd. Épphogy a mozikba került tavaly A kiválasztott 2. része, a rajongók máris arról kezdtek el spekulálni, hogyan is lehetne még több filmet kihozni a történetből.

Hirdetés

Sam Claflin, aki az egyik közönség kedvencnek számító Finnick Odair-t alakította, nemrég az E! News-nak adott interjúban beszélt a lehetséges előzményfilmről.

"Nagyon sok érdekes elem van még a sztoriban, amelyekről az emberek szeretnének még többet tudni, azt hiszem számomra azt lenne a legérdekesebb látni, hogyan is kezdődött az első éhezők viadala."

Ez az ötlet már rajongói körökben is felmerült, csakúgy, mint olyan régebbi viadalok feldolgozása, ahol a már általunk ismert, de Katniss előtt kiválasztott karakterek győzedelmeskedtek. Azt gondolhatnák, hogy Claflin is szívesen újra magára öltené Finnick szerepét egy ilyen filmben, azonban a színész egy másik karakter saját történetére kíváncsi a legjobban:

"Látni Woody Harrelson karakterét a saját éhezők viadalában? Szerintem ez olyasmi, amit nagyon-nagyon meg kellene csinálni."

 

Tehát Sam Claflin azt szeretné, hogy Haymitch is kapjon egy saját filmet. Vajon egy Finnick-mozinak is így örülne? És ti kinek néznétek végig szívesen a viadalát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.