Hirdetés

Jön A Rontó Ralph 2, és azt is tudjuk mikor

|

A videojátékos gonosztevőből hőssé váló Rontó Ralph hamarosan visszatér, és egy sejtelmes képet is kaptunk a folytatáshoz.

Hirdetés

Négy évvel azután, hogy bemutatkozott a videojátékokon alapuló Walt Disney animációs film, a Rontó Ralph, a stúdió végre hivatalosan berendelte a folytatást. De nem csupán ennyi történt, hiszen egyúttal a bemutató dátumát is kitűzték 2018. március 9-re! Korábban úgy volt, hogy egy másik Disney animáció, a Gigantic érkezik ekkor, de annak a premierjét most 2018. november 21-ig csúsztatták.

Hirdetés

Rich Moore visszatér a rendezői székben, és persze John C. Reilly, illetve Sarah Silverman sem maradhatnak ki a főszereplők, Ralph és Vanellope hangjaiként. A folytatásban Rontó Ralph világa kimozdul az árkád játékokból és hőseink az interneten találják magukat.

A Rontó Ralph 2 régóta a levegőben volt már, de ezidáig a stúdió vonakodott a folytatás megerősítésétől. A bemutatója napján jelenleg az egyedüli filmként áll, de egy héttel előtte egy eddig ismeretlen Fox/Marvel film érkezik a mozikba, utána egy héttel pedig a Warner Bros. Flash filmje. Kétségtelen, hogy még több fog kiderülni az elkövetkező hónapokban, de a rajongóknak egyelőre az a tudat is elég, hogy készül a Rontó Ralph 2.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.