Hirdetés

Joss Whedon szerint van esély egy női Bosszúállókra

|

Joss Whedonnak sokat köszönhetnek a Marvelnél, most visszatér rendezni és lehet, hogy nem csak egy filmet.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzuma Joss Whedonnak köszönheti a sikerét, vagyis részben mindenképp, mert ő rendezte az első Bosszúállók filmet, ami remekül lezárta az első fázist és jó alapot szolgált a későbbi univerzum építésnek. (Ráadásul ő indította útjára az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatot is.) A Marvelnél mindent feltettek egy lapra, és bejött, a Bosszúállók sikere nélkül sehol nem lennének most Kevin Feige-ék, igaz, azóta a rendezőket csak szakmunkásként alkalmazzák, eltekintve egy-két kivételtől, de aki kicsit nagyobb szabadságot akar kiharcolni magának, annak fel is út, le is út. (Nem mintha lenne más lehetőség egy ilyen összetett rendszer működtetésére.)

Hirdetés

A második Bosszúállók után Joss Whedon és a Marvel útjai elváltak, mert a rendező egy kis szünetet akart tartani és az Ultron kora sem sikerült úgy ahogy akarta, azóta nem is nagyon rendezett más filmet, viszont most megerősítette, hogy visszatér a stúdióhoz és az egyik új filmet a listáról már ő fogja rendezni. Meg is kérdezték, hogy ez melyik filmet takarja, de azt sajnos nem árulta el, mert az egyik még be nem jelentett címről van szó, viszont szerinte lenne esély egy csak nőkből álló Bosszúállókra, amit nagyon szívesen rendezne:

Igen, természetesen benne lennék. Mondjuk nekem inkább a Jessica Jones féle sztorik és hangulat a szimpatikusabb, mint a Supergirl féle irány, amit a lányom imád.

Ha valaki emlékszik rá, Whedonnak köszönhetjük, a Buffy, a vámpírok réme című sorozatot, aminek a főszereplője egy erős női karakter volt, bőven azelőtt, hogy ez kérdés lett volna Hollywoodban. Még azt is hozzátette, hogy a Marvel II. Fázisa nagyon sokat kivett belőle és azt hitte soha nem fog visszatérni a Marvelhez, de rájött, hogy itt a helye, csak több pihenésre lesz szüksége a filmek között.

A Marvel ismeretlen filmjei csak az Avengers: Infinity War után jönnek és sokan Whedon visszatértét egy önálló Fekete Özvegy filmmel kötik össze, illetve a fenti kijelentése után lehet, hogy nekiállnak először önálló női szuperhősös filmeket gyártani, aztán jöhet a csajos Bosszúállók?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.