Hirdetés

Justice League Dark - a rendező nem hétköznapi filmet ígér

|

A Justice League Dark rendezője szögezett le egy fontos részletet a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

A Warner Bros. augusztusban szerződtette Doug Liman-t a Sötét Igazság Ligája, azaz a Justice Leage Dark rendezésére. Az adaptálás hosszú évek óta a levegőben van már, de most, hogy a stúdió egy olyan nem mindennapi csapat bemutatását is bevállalta, mint az Öngyilkos Osztag, talán közelebb állunk ahhoz, hogy egy másik fura fazonokból álló banda is megelevenedjen a nagyvásznon.

Hirdetés

Akik nincsenek teljesen képbe a Justice Leage Dark hatáskörével, azoknak elmondjuk, hogy ez a csapat a DC univerzum természetfölötti elemeivel száll szembe, a tagokat olyan hősök teszik ki, mint John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man és Zatanna. A rendezői székben ülő Liman A holnap határa folytatásáról adott interjút, amikor az említett képregényadaptáció is szóba került:

"Először is, imádom ezeket a karaktereket, akárcsak a Warner Bros.-t és Scott Rudin-t [producer]. Engem azért hívnak valahova, hogy "nem hétköznapi" dolgokat csináljak. Ha valaki normálisat akar, akkor nem nekem szólnak. Ezért volt számomra tökéletes az Invisible [TV sorozat] is. Hogyan is lehetnél hétköznapi, ha nincsenek szabályok, amik lekössenek? Szóval, amikor a Warner Bros. a feje tetejére akarja állítani a képregényes műfajt, akkor engem hívnak."

Liman hozzátette, hogy azért tetszik neki az adaptálás ötlete, mert úgy készíthet képregényes filmet, mint előtte mások még soha.

"Még nem készítettem képregényfilmet, ezért valamilyen újfajta módon fogom megcsinálni, úgy ahogy eddig még senki. Fel fogok állítani néhány szabályt magam előtt, hogy ne másoljak másokat."

Minden hibája ellenére, az Öngyilkos Osztag jól példázta, hogy a stúdió nem fél újdonságokkal próbálkozni, a megszerzett tapasztalatokból tanulva pedig talán sikerül úgy eltalálniuk a Justice Leage Darkot, hogy az elnyerje a nézők tetszését. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.