Hirdetés

Megérkezett az első előzetes az új Kacsamesékhez

|

A Kacsamesék 1987 és 1990 között futott nagy sikerrel az Egyesült Államokban, és lett hatalmas rajongótábora hazánkban is. Nem is csoda, hogy sokan beindulnak majd erre az előzetesre.

Hirdetés

A Kacsamesék, vagy eredeti címén DuckTales négy évig volt adásban, ez idő alatt négy évad, 100 epizód készült el Dagobert McCsip és unokái kalandjából, valamint leforgattak egy egész estés mozifilmet is. A Kacsamesék azonban hiába volt az egyik legnézettebb animációs sorozat, a belőle készült 1990-es film, Az elveszett lámpa kincse már nem nevezhető osztatlan sikernek.

Hirdetés

Ettől viszont nem várjuk kevésbé sokak, és természetesen a mi gyerekkorunkat is meghatározó animációs széria visszatérését. A 2017 nyarán érkező új Kacsamesék a jól megismert szereplőkkel tér vissza. Reméljük, hogy Dagobert bácsi nem csak a tengerentúlon, hanem nálunk is újra fejest ugrik az aranykészletébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.