Hirdetés

Izzik a levegő a Kaptár 6 nemzetközi előzetesében

|

Újabb zúzós előzetessel jelentkezett a legutolsó Kaptár film.

Hirdetés

Alice belefáradt a menekülésbe, a háta közepére sem kívánja az Umbrella Corporation-t és készen áll arra, hogy kicsinálja az összes T-Vírussal fertőzött zombit. Ha még nem untál bele a franchiseba, akkor itt a Kaptár: Az utolsó fejezet legújabb előzetese, amelyben nem spóroltak a lőszerrel és a robbanóanyaggal.

Hirdetés

A Kaptár 6-ban Alice-nek (Milla Jovovich) ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit régi barátival és egy váratlan szövetségesre is szert tesz, hogy végül az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen vívott csatában dőljön el az emberiség sorsa.

A Kaptár utolsó része Paul W.S. Anderson rendezésében 2017. január 27-én debütál a mozikban. Főbb szerepekben feltűnik még Ali Larter, Shawn Roberts (X-Men: A kívülállók, A kaptár: Túlvilág), Ruby Rose (Orange is the New Black), William Levy, Fraser James, Eoin Macken és a japán modell, Rola.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.