Hirdetés

Ki szeretne bajszos Johnny Deppet látni?

|

A LAbyrinth forgatásán készült pár kép, ahol Johnny Deppet láthatjuk bajusszal. Ez az eddigi maszkjaihoz képest szinte észre sem vehető.

Hirdetés

Már azért szerencsére messziről is úgy tűnik, hogy a Mortdecai-nál egy arra érdemesebb produkció kedvéért öltött retrobajuszt ismételten Johnny Depp. A LAbyrinth című alkotás - melyben Depp Forest Whitaker mellett játszik - a két legendás rapper, Tupac és Notorious B.I.G.  gyilkosságáról és az azt követő nyomozásról szól.

Hirdetés
 

Johnny Depp a rendőrt játssza majd, aki elakadt a nyomozásban, Forest Whitaker pedig az újságírót, aki csatlakozik hozzá, hogy együtt kideríthessék az igazságot.

A LAbyrinth forgatása már elkezdődött, most pedig kiszivárgott pár kép is, amelyen látható, hogy Depp milyen megjelenéssel ölti magára Russell Poole nyomozó alakját, íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.