Hirdetés

LAbyrinth - Forest Whitaker csatlakozhat a stábhoz

|

Tupac és Notorious B.I.G. gyilkosai után nyomozhat Forest Whitaker.

Hirdetés

Johnny Depp mellett Forest Whitaker is csatlakozhat a LAbyrinth című film szereplőgárdájához, amely a két legendás rapper, Tupac és Notorious B.I.G. gyilkosságát dolgozza fel.

Hirdetés

Whitaker egy újságírót játszana, aki a Depp által alakított rendőrnyomozóhoz csatlakozva próbálja kideríteni az igazságot, miután a Los Angeles-i rendőrség kudarcot vallott a Tupac és Notorious B.I.G gyilkosai utáni nyomozásban.

A rendezői székbe Brad Furman (Az igazság ára, Beépülve: Az Escobar ügy), míg a forgatókönyvet az eddig inkább csak színészként ismert Christian Contreras (Halo: Alkonyzóna) írja Randall Sullivan azonos című könyve alapján.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.