Hirdetés

Látványterveken a Pókember 4

|

Napvilágot látott néhány storyboard a végül el nem készült negyedik Pókember filmhez.

Hirdetés

Köztudott, hogy akármennyire is gyatra kritikákat kapott anno a Pókember 3 (ami ehhez képest sokkalta jobban áll a Rotten Tomatoeson, mint egynémely erősebb kollégája), rendkívül szépen szerepelt a pénztáraknál, de hát akkoriban ugyebár nem is röpködött be minden hónapban alsó hangon egy szuperhős a vásznakon, hogy megmentse a világot. Ezután nem csoda, hogy a Sony egy újabb epizódot kívánt látni a falmászó kalandjaiból, és a Pókember 4-et valamint 5-öt egyben forgatta volna le az első három részt is jegyző Sam Raimi és csapata, a Keselyű szerepére pedig már le is szerződtették John Malkovichot. Azonban a munkálatok elhúzódtak, Raimi nem volt elégedett a forgatókönyvvel, végül pedig a rendező és vele együtt a színészek is dobbantottak, 2012-ben pedig jött az Andrew Garfield féle reboot, ami azóta (sajnos-nem sajnos) újabb vissza a startmezőre kártyát kapott, csakhogy a Hálószövőt beintegrálhassák a Marvel Filmes Univerzumába.

Hirdetés

Most azonban a film storyboardjaiért felelős Jeffrey Henderson közzé tett néhány képet, amelyeken jobban szemügyre vehetők a karakterek, köztük a már emlegetett Keselyű, az Angelina Jolie-ra megszólalásig hasonlító Fekete Macska - akit egyébként a később másfajta macskabőrbe bújó Anne Hathaway játszott volna - valamint Mysterio, aki pedig kiköpött Bruce Campbell, vagyis Raimi talán negyedjére nem csak egy cameo szerepet osztott volna a kabalaszínészére.

Henderson oldalán további képeket találtok, amelyekből például Peter Parker és Felicia Hardy, azaz a Fekete Macska közötti románcból is kerültek ki vázlatok. Jelenleg a Tom Holland nevével fémjelzett Pókember: Hazatérés előkészületei zajlanak, amelyben ha minden igaz a Keselyű tényleg felbukkan majd, méghozzá Michael Keaton tolmácsolásában, de Robert Downey Jr. Vasembere is tiszteletét teszi majd a 2017 nyarán érkező szuperhősmoziban. Szerintetek jobb, hogy végül nem készült el végül a Pókember 4?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.