Hirdetés

Lawrence Kasdan elárulta, mikortól forog a Han Solo előzményfilm

|

Lawrence Kasdan forgatókönyvíró a Han Solo előzmény forgatásának kezdetéről, és a további Star Wars filmekben betöltött szerepéről beszélt.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm hivatalos megerősítésére még mindig várnunk kell, de most Lawrence Kasdan forgatókönyvíró, akinek keze nyomát olyan Star Wars filmeken érzékelhetjük, mint A birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az éredő Erő, elárulta, hogy mikor indulnak be a Han Solo előzmény kamerái. A tervek szerint 2018-ban ismerhetjük meg az Ezeréves Sólyom kapitányának eredettörténetét, Phil Lord és Chris Miller rendezésében, Alden Ehrenreich-el a fiatal csempész szerepében. Kasdan a következő nyilatkozatot adta egy atlantai filmfesztiválon:

Hirdetés

"Amint tudjátok, Chris Miller és Phil Lord rendezik a filmet. Nagyszerűek, remek a humoruk és a képzelőerejük, jól elvoltam velük. A forgatókönyvet én és a fiam [Jon] írtuk, most pedig Chris és Phil átdolgozzák, majd felkészülnek a januárban kezdődő londoni forgatásra. Nagyszerű lesz."

A forgatókönyvíró nem csupán a Han Solo előzményfilm forgatásának kezdetét árulta el, hanem arról is beszámolt, hogy mennyi köze van a szintén készülőben lévő 8. és 9. epizódokhoz:

"Van némi belelátásom. [A Star Wars 8 rendezője] Rian [Johnson] a barátom. És Colin Trevorrowt is egyre jobban megismerem, aki a 9. epizódot rendezi, szóval úgy érzem, hogy nagyon is van beleszólásom ezekbe a filmekbe."

A Han Solo filmben megtudhatjuk, hogyan vált az ifjú Soloból az a pimasz űrkalóz, akivel Obi-Wan Kenobi és Luke Skywalker találkozott a Mos Eisley-i kantinban. A hírek szerint Chewbacca sem marad ki a filmből, habár inkább az lett volna furcsa, ha nem lett volna benne. A premier várható dátuma 2018. december 16.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.