Hirdetés

LBJ – Woody Harrelson az első felvételeken

|

Szinte felismerhetetlenségig elmaszkírozva láthatjuk Woody Harrelsont az LBJ című film első hivatalosan közzétett felvételein.

Hirdetés

Harrelson Lyndon Baines Johnson-t, az USA 36. elnökét játssza - aki volt képviselő, szenátor és alelnök is. A történet Johnson texasi fiatalkorától egészen a Fehér Házba kerüléséig követi nyomon az életét.

 

Hirdetés

Az LBJ-t Rob Reiner (Egy becsületbeli ügy) rendezte és Joey Hartstone (Shock and Awe) írta. A főbb szerepekben feltűnik még Jennifer Jason Leigh (Bird Johnson), C. Thomas Howell (Walter Jenkins), Bill Pullman (Ralph Yarborough) és Jeffrey Donovan (John F. Kennedy).

A filmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be először szeptember 9-én, ebből alkalomból tetté közzé ezt a betekintést is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.