Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük: túl a 800 millión

|

Átlépte a 800 millió dolláros bevételi határt a Legendás állatok és megfigyelésük, amelyre méltán lehet büszke J.K. Rowling és a Warner Bros. is.

Hirdetés

A filmnek 2016. november 8-án volt a világpremierje, hazánkban 2016. november 16-tól várta a mozikban a rajongókat a Harry Potter-spinoff.

Hirdetés
 

A mérföldkövet a Warner Bros.-tól Sue Kroll jelentette be, így fogalmazott:

A varázsvilágba való visszatérés a Legendás állatokkal mindannyiunk szívügye volt, és kiváltság volt végignézni, ahogyan a közönség világszerte befogadta az új szereplőgárdát és karaktereket ebben a páratlan, J. K. Rowling által alkotott világban. Ez egy különleges mérföldköve az új franchise-unk első filmjének, és megmutatja a szereplők és a készítők figyelemre méltó tehetségét, akik olyan keményen dolgoztak, hogy mindezt megmutathassák a filmvásznon.

Már csak azért is örülhet a gyártó ennek a bevételnek - na nem mintha egyébként tutira szomorkodna miatta - mert a Legendás állatokból végül nem is három, hanem egyenes öt rész lesz majd. A második részre még 2018-ig biztosan várnia kell a rajongóknak, addig is fangörcs-csillapításként idén tavasszal a tervek szerint magyarul is megjelenik könyvformában az első rész forgatókönyve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.