Hirdetés

A Legends of Tomorrow legújabb részében a Star Wars sorsa a tét

|

A legendáknak ezúttal George Lucast kell a helyes útra terelniük.

Hirdetés

Miközben DC filmes univerzuma kicsit nehezen találja a helyét, addig sokan elfeledkeznek róla, hogy a tévében egy olajozott gépezet formájában működik a DC világa. Ennek egyik eleme a Legends of Tomorrow, gyakorlatilag egy időutazós sorozat, ami nem igazán veszi komolyan magát, nem fél a kikacsintásoktól, de cserébe kapjuk a könnyed hangulatot és néhány emlékezetes egysorost.

Hirdetés

A múltban már sok kihívással meg kellett küzdeniük a legendáknak és néha napján egy ismertebb történelemi alakot is behoznak a történetbe (Albert Einstein, Al Capone). Amikor visszatérnek a karácsonyi pihenőjükről (január 24.) kicsit meglovagolják a Star Wars hype-ot, hisz magát a híres filmszériát kell megmenteniük. Egy időaberráció miatt ugyanis George Lucas ott hagyja a filmes iskolát és soha nem készíti el az első Star Wars és az Indiana Jones filmet, vagy alapítja meg a saját cégét. Két legenda személyesen is érdekelt lesz, hisz Ray Palmer (Atom) a Star Wars miatt lett tudós, Nate Heywood (Steel) pedig Indiana Jones utána döntötte el, hogy történész lesz. Mindketten elkezdik elveszíteni egyedi tudásukat, mert Lucas nélkül soha nem lépnek az általuk imádott pályára. Lucast Matt Angel fogja alakítani.


A rész bővített előzeteséből már az is kiderül, hogy végre Rip Hunter is visszatér:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.