Hirdetés

Új videó leplezi le, hogy mikor jön a Legion című X-Men sorozat

|

Végre hallani valamit az FX és a Marvel Television együttműködésében készülő szériáról, a folytatásban előzetest és új infókat találtok.

Hirdetés

Habár kicsit el volt veszve az elmúlt hetekben, végre kaptunk valamit az FX és a Marvel Television partnerségében készülő X-Men sorozat, a Legion-t illetően. Az új kedvcsináló egyébként nem a legérdekesebb fajtából van, hisz a jelenetek egy részét már láthattuk, de a végén választ kapunk arra az égető kérdésre, hogy mikor is érkezik a széria, amelynek pilot epizódját az egekig dicsérik. A magyar feliratos promót odafent nézhetitek meg. 

Hirdetés

A Légió a Marvel Entertainment és az FX Networks közös projektje, amely az X-Men univerzumának része - a főszereplő David Haller, akit a képregényekből Charles Xavier fiaként ismerhetünk. A főszereplőt a 33 éves Dan Stevens alakítja, akit többek között olyan produkciókban láthattunk már, mint az "Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka", a "Criminal Activities", a "Downton Abbey" és a "Nyár februárban". 

A Légió David Haller, egy nyugtalan, fiatal férfi történetét követi, aki talán több, mint egy ember. Skizofrénnak diagnosztizálták, és évek óta járja a pszichiátriai kórházakat. David igyekszik megtalálni az utat a gyógyulásra, de egyre fáradtabb és készül feladni, mígnem találkozik a lánnyal az álmaiból. Ekkor szembenéz annak lehetőségével, hogy talán a hangok, amiket hall, és a látomásai akár valódiak is lehetnek. A nyolcrészes sorozat új információink alapján valamikor 2017. februárjában startol el a világ legtöbb országában, így a premiert követően nem sokkal már mi is élvezhetjük magyar szinkronnal a FOX-on. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.