Hirdetés

Ryan Reynolds szerint ezért nincs benne Deadpool a Logan-ben

|

Alig röppent fel Deadpool potenciális felbukkanásának híre, Ryan Reynolds már arról beszél, hogy miért nem kerül erre sor.

Hirdetés

Csupán egy napja merült fel annak lehetősége, hogy számtalan rajongó vágyának eleget téve Hugh Jackman utolsó Farkas-filmjében a Ryan Reynolds alakította Deadpool is felbukkanjon, azonban az érintettek azonnal tagadták az információt. A The Wrap jelentése szerint ugyanis Reynolds nemrég felvett egy jelenetet a szóban forgó adaptációhoz, de nem az azt jegyző James Mangold-dal, hanem a Deadpool 2-re leszerződtetett David Leitch rendezővel. Nem sok időnk volt örülni, hamar tiszta vizet öntöttek a pohárba, Ryan pedig most azt is megindokolta, hogy miért nem kerül sor a nagyszájú zsoldos cameójára. 

Hirdetés


Amikor egy rajongó a crossover lehetőségéről kérdezte Reynolds-ot, akinél egyébként senki sem vágyik rá jobban, a színész Twitteren közölte a világgal a szomorú hírt:

"Nem," írta. "Nagyon szeretnék egy Deadpool/Rozsi filmet, de a Logan egy teljesen egyedülálló és tökéletes dolog. A nagy vörös szószátyárt nem kellene ebbe belekeverni."

Persze nem ez az első alkalom, hogy Reynolds tagadta volna a pletykát. Tegnap azt írta, hogy "a 24601-es fogoly önálló küldetésen van", ami egy klassz kikacsintás volt a részéről Jackman szerepére A nyomorultak című drámában. Ennek ellenére azonban még mindig sok rajongó reméli, hogy megtörténik a két fan-favorit karakter méltó találkozása a mozivásznakon (mert ezt a jelzőt semmiképp sem használhatjuk arra, amint az X-Men kezdetek: Farkasban láthattunk), de az valóban teljesen jogos érv, hogy Deadpool egyszerűen nem passzol abba a posztapokaliptikus, sötét jövőbe, ahol a Logan cselekménye játszódik. Ha magában a filmben nem is, legalább az eredetileg is híresztelt stáblistás jelenetben jó lenne találkozni vele. 

A Logan 2017. március 3-án debütál a mozikban James Mangold rendezésében. Főszerepben Hugh Jackman (Logan), Patrick Stewart (Charles Xavier), Dafne Keen (Laura Kinney), Boyd Holdbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Zander Rice), Stephen Merchant (Caliban), valamint Eriq La Salle, Elise Neal, Elizabeth Rodriguez és Doris Morgado. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.