Hirdetés

Íme a Marvel legújabb szuperhőscsapata

|

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist végre egyesült, a folytatásban pedig friss képek, információk és videóanyag is fellelhető.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly szerkesztősége részt vehetett a Marvel's The Defenders című nyolcrészes miniszéria egyik forgatási napján, ahonnan számtalan exkluzív anyaggal szolgáltak nekünk a rajongók legnagyobb örömére. A Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist alakította kvartett közül csupán utóbbinak maradt hátra önálló szériája, mielőtt ez a négy teljesen különböző karakter megalkotná a Marvel Filmes Univerzum legújabb szuperhőscsapatát a nyáron érkező adaptációban. A továbbiakban nyilatkozatokat, promóciós és jelenetképeket, feljebb görgetve pedig egy magyar feliratos kulisszák mögötti videót tekinthettek meg. 

Hirdetés

"Mindegyikük a saját nyomaiból álló útvonalat követi, próbál leleplezni egy rejtélyt New Yorkban," mondta Marco Ramirez showrunner. "Azt szerettük volna, ha mindez felkészületlenül érinti őket. Mikor mind együtt vannak abban a szobában, azt kérdezik: 'Ó, b- ki vagy te?'"

Az EW a forgatáson eltöltött ideje alapján beszámolt róla, hogy hőseink először a Midland Circle irodáiban találkoznak egymással. Egy folyosó közepén ejtik őket csapdába, ahonnan közösen törnek utat egy egész csoport ellenség szorításából. A Marvel többször is bizonyította, hogy mennyire ért a nagyszerű folyosós bunyókhoz, így várhatóan ez ennél sem lesz másképp.

"Az Oltalmazók nem viselnek 'D' betűt az övcsatjukon, és nincsen saját tornyuk," mondta a Marvel televíziós feje, Jeph Loeb. "Megegyeztünk, ezek az emberek egész a kezdetektől úgy viszonyulnak egymáshoz, hogy 'Sosem akarom többé látni a képed.'

A Bosszúállókkal ellentétben ez a négy hős nem önszántából áll össze, hogy együtt mentsék meg a világot. Makacs természetük van, és úgy is hiszik, egyedül minden jobban működik - kivéve Vasökölt. A karaktert életre keltő Finn Jones szerint ő az egyetlen, aki tényleg tudja, hogy mi folyik itt és milyen komoly is a helyzet. Kvázi a csapat élére áll, hogy ösztönözze őket a piszkos munka elvégzésére. Az Oltalmazók egyesülésének egyik nyomós oka Sigourney Weaver rejtélyes gonosza, név szerint Alexandra lesz: 

"A karaktere egy rendkívül nagy erő New York City-ben," mondta a showrunner. "Egyben pedig minden, ami Sigourney is: kifinomult, intelligens és veszélyes."

Mint fentebb említettük, a sorozat 2017 nyarán jön, de ennél konkrétabb információnk egyelőre nincsen. A főszerepekben Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage), Finn Jones (Iron Fist), Sigourney Weaver (Alexandra), Elodie Yung (Elektra), Simone Missick (Misty Knight), Jessica Henwick (Colleen Wing) és még sokan mások. Az Oltalmazókat megelőző Marvel's Iron Fist első évada 2017. március 17-én debütál a Netflix-en.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.