Hirdetés

Megalakulhat az Illuminati nevű szervezet a Marvel Filmes Univerzumban?

|

Vajon az Illuminati a Marvel filmekben is megalakulhat? A stúdió elnöke nem zárta ki ennek lehetőségét egy friss nyilatkozatában, de mi sem rágnánk be rájuk, ha vászonra vinnék ezt a népszerű szervezetet.

Hirdetés

Kevesebb mint két hét választ el bennünket a Marvel Studios legújabb és eddigi legkülönlegesebb szuperhősének debütálásától a mozivásznakon, ám a Benedict Cumberbatch alakította karakter már most komoly jövő elé néz az univerzum berkein belül. A film egyik sajtótájékoztatóján Kevin Feige-t, a Marvel Studios elnökét arról kérdezték, hogy a jövőbeli filmekben játszhat-e esetleg szerepet a képregényekből ismert Illuminati szervezet, amelynek maga Strange is egy kulcsfigurája. 

Hirdetés

A szóban forgó csapatot Brian Michael Bendis és Steve McNiven alkotta meg a 2005-ben debütált New Avengers #7-ben. A titkos társaság eredeti felállása olyan népszerű és igen nagy erővel bíró karaktereket tudhatott magáénak, mint Doctor Strange, Vasember, Namor, Mr. Fantasztikus, Charles Xavier professzor és Fekete VIllám, az Embertelenek vezetője. Fekete Párducnak is felajánlották megalakulásukkor a tagságot, ám ő úgy vélte, hogy ennek a csoportnak nem kellene léteznie, ezért elutasította azt. 

Ami olyan nagyszerű az Illuminátusokban, hogy láthatunk bizonyos karaktereket kapcsolatba lépni másik bizonyos karakterekkel. Nem tudom, hogy az adott történetre is igaz lesz-e, de néhányat ezen figurák közül látni fogunk majd együtt a képernyőn következő Bosszúállókban.

Habár arra biztosan mernénk fogadni, hogy Tony Stark-ot és Strange-t látni fogjuk együtt a mozivásznakon a 2018-as Végtelen Háborúban, Feige nyilatkozata ide vagy oda, egyelőre más tagját az Illuminátusnak nem tudnánk megjósolni a sztoriba. Természetesen a legkevésbé valószínű Xavier és Reed Richards potenciális szereplése, Fekete Villámot viszont még könnyen behozhatja a stúdió a jelen pillanatban premierdátum nélkül leledző Embertelenek mozifilmnek köszönhetően.

A Doctor Strange főszerepeiben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Benedict Wong (Wong), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Derrickson rendezésében.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.