Hirdetés

Új Marvel spin-off sorozat van készülőben a Netflixre?

|

Nagyon úgy fest, hogy Megtorló után egy újabb karakter kaphat önálló spin-off szériát, aki hamarosan két fő sorozatban is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére egyre és egyre több lesz a kapocs a netflixes Marvel sorozatok között. Mercedes "Misty" Knight, aki a többiekhez hasonlóan egy utcaszintű szuperhős, a szeptember 30-án érkező Luke Cage sorozatban mutatkozik be először, majd az Iron Fist-ben is tiszteletét teszi, amihez jelenleg forgat az őt alakító Simone Missick ("A románc íze", "Wayward Pines") - erősítette meg az információt a napokban a Marvel Television feje, Jeph Loeb. 

Hirdetés

A színésznő karaktere mind Danny Randhez, mind Luke Cage-hez szorosan kötődik, így nem meglepő, hogy fontos szerepet játszik majd a közelgő sorozatokban. Érdekes lehet továbbá, hogy a Vasökölben elválaszthatatlan partnere, Colleen Wing is benne lesz Jessica Henwick ("Trónok harca", "Star Wars: Az ébredő erő") alakításában, aki a füzetekben a Daughters of the Dragon egyik fele Misty Knight mellett, így nem akármilyen kapcsolatok elevenednek majd meg hamarosan a képernyőkön. Ilyen szerepek mellett elkerülhetetlenül merült fel Misty esetleges, saját spin-off sorozata, amiről Loeb érdekességeket árult el:

Nagyon szerencsések vagyunk, amiért a stábunk ennyire színes, mély és olyan változatos. Határozottan vannak terveink az összes karakterünkkel. Rengeteg múlik azon, hogy a Netflix hány sorozatot enged nekünk elkészíteni. Jelen pillanatban hatnál tartunk. Egy bizonyos ponton óvatosnak kell lennünk, hogy nehogy Marvel csatornát csináljunk a Netflixből.

Ezt nem akarjuk, de én úgy gondolom, a Netflix nagyon szelektív azt illetően, hogy merre tartanak. Ezt észben tartva, Simone úgy lövellt ki a tömegből, hogy még mindig próbáljuk beérni. Valahol a föld körül lehet. Szóval tényleg nagyszerű. És elmondhatom nektek, hogy amit a Vasökölben csinál, az egyszerűen hihetetlen. A rajongók igazán fogják szeretni.

Simone Missick, a karaktert alakító színésznő még sosem volt olyan meglepett, mint az őt ért pozitív fogadtatás során a San Diego-i Comic-Con Luke Cage panelján. Elmondta, hogy van róla egy kép az interneten - amit jobb, ha nem találunk meg - ahol "élete legnagyobb, legostobább mosolya látható az arcán". Sosem tudta volna ezt elképzelni. Nem is kérdés, hogy teljes mértékben nyitott arra a bizonyos spin-offra: 

Valaki azt írta Twitteren, hogy szeretne látni egy Misty Knight sorozatot Shonda Rhimes-szal, mint az egyik író. Én úgy gondoltam, 'hell yeah.' Mennyire király lenne? Ha azt mondjátok, hogy szeretnétek, talán meg fog történni. Írjátok meg, és jönni fog.

Ti mit gondoltok? Elnyerték már a Marvel és a Netflix közös munkái a bizalmatokat annyira, hogy tárt karokkal várjatok tőlük bármit? Nyitottak lennétek a sorozatra (esetlegesen egy Daughters of the Dragonra a két fentebb említett hölggyel), vagy a Luke Cage és Vasököl szériákban látható szereplések után ítélitek ezt meg? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.