Hirdetés

Az új Baywatch trailerben már a káromkodást sem fogják vissza a dögös partiőrök

|

Az új Baywatch előzetes emlékeztet arra, hogy bizony ez a vígjáték R-es besorolással érkezik.

Hirdetés

Szinte a semmiből érkezett a Baywatch legújabb trailere, ami az elsőhöz képest már egyáltalán nem finomkodik, ha káromkodásra kerül a sor. Habár a szemünket is jócskán van min legeltetnünk, ez a nemzötközi előzetes csupán a csúnya szavak miatt kapta meg a felnőtteknek járó besorolást, jelezve, hogy a mozikba nem lesz érdemes gyerekestül menni.

(Magyar feliratért ne felejtsétek el bekapcsolni a felirat gombot.)

Hirdetés

Seth Gordon komédiája a 90-es évek népszerű televíziós sorozatát hozza el a nagyvászonra, méghozzá nem kevés öniróniával. A főszereplő Mitch Buchannon-t Dwayne Johnson alakítja, míg a kissé aggályos Matt Brody-t Zac Efron kelti életre. Hozzájuk csatlakozik még Alexandra Daddarrio, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Hannibal Buress és Rob Huebel.

A fönnt található előzetesben egy kicsit többet tudhatunk meg a film sztorijáról, valamint a főhőseink útjában álló gonosztevő is bemutatkozik. A Baywatch 2017. május 26-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.