Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza az Egy rém rendes család

|

Bud Bundy megformálója szerint van egy kis fennakadás, de nem kell megijedni.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be a Sony Pictures Televisions, hogy kultikus vígjátéksorozatának, az Egy rém rendes családnak érkezik a folytatása, amely a David Faustino által alakított Bud Bundyt állítaná a középpontba. Emellett azonban a régi szereplők is visszatérnének és mind Ed O'Neill (Al Bundy), mind Katey Sagal (Peggy Bundy), mind pedig Christina Applegate (Kelly Bundy) biztosította a rajongókat a visszatérésükről.

Hirdetés

A projekt most azonban megakadt, de Faustino igyekezett lehűteni a kedélyeket, igaz elég homályosan.

Pár éve már fejlesztés alatt van. A stáb rábólintott és visszatérnének. Ez az egész Bud Bundy köré épülne. A Sony nagyon izgatott, azonban van egy kérdés, egy jogi kérdés, amely jelen pillanatban nem teszi lehetővé, hogy megpróbálják kidolgozni, de nyilvánvalóan reméljük - ahogy a rajongók is - hogy megoldják. Amennyiben sikerül, akkor meglátjátok, de ha nem jönnek rá, akkor nem.  

Az Egy rém rendes család 1987-ben indult és 11 évadot élt meg, majd egyik pillanatról a másikra lett vége. Sikere abban rejlett és rejlik mind a mai napig, hogy élesen szembement humorával, amellyel magasan kitűnt a többi sitcom közül és egyfajta "Anti-Cosby-Show"-ként funkcionált a maga korában, de hatása ennél is messzebbre nyúlik. Politikailag inkorrekt, szókimondó humorának hála jöttek létre az olyan sorozatok, mint A Simpson-család, a South Park vagy a Family Guy, de a Jóbarátok egy-egy epizódja is tisztelgett előttük, például, amikor Monica nem tudja, hogy mire való egy kapcsoló. Ha pedig már a Jóbarátoknál tartunk: a Joeyt alakító Matt LeBlanc is feltűnt az eredeti sorozatban, sőt mi több, egy spin-offot is terveztek a karakterével, egy ízben Al Bundy megjegyzi, hogy ki nem állhatja a Jóbarátokat, de távcsővel elég élvezetes látvány, mivel látni, hogy Jennifer Annistonon nincsen melltartó, ugyanakkor a Kellyt alakító Christina Applegate is vendégeskedett a sorozatban, mint az említett Anniston által játszott Rachel testvére. 

Az viszont továbbra is kérdéses, hogy szerencsés ötlet ezt felmelegíteni, ráadásul úgy, hogy a legemblematikusabb szereplő Al Bundy csak mellékszereplő lenne, arról nem is beszélve, hogy a szín tisztán sitcom manapság már nem valami piacképes. Ugyanakkor már csak a magyar szinkron miatt is is kíváncsiak lennénk az egészre, elvégre Csuja Imre és Básti Juli talán még az eredeti színészkollégáknál is többet adtak hozzá a számunkra a karakterekhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.