Hirdetés

Megjelent a novemberi FilmMagazin!

|

Varázslatos címlappal érkezik az év utolsó előtti száma!

Hirdetés

Viharos gyorsasággal telik az idő, mindjárt itt az évvége, érkezik az új Star Wars film (ez visszatérő motívum lesz az elkövetkezendő években), de szerencsére azért novemberben is volt miről beszélni filmes fronton. Több mint 5 év után visszatérhettünk a Harry Potter-univerzumba, tanúi lehettünk a Marvel-féle világépítés legújabb felvonásának, szembe nézhettünk a bolygónkra hívatlanul érkező idegenekkel, ráadásul a mozikban egy B-kategóriás magyar akciófilm (!) és egy megtörtént eseményeken alapuló magyar thriller (!!) is borzolja a nézők idegeit. Mi ez, ha nem a bőség zavara?

 

Hirdetés

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Pál Marcsinak, a Táblamagazin egykori munkatársának, aki az októberi számunkat istápolta utoljára. Miután odakerültünk, azonnal a szárnyai alá vett minket, hiányozni fog a közös munka.

Végezetül pedig szeretnék jó szórakozást kívánni a novemberi számhoz, bízom benne, hogy mindenki megtalálja benne a számítását.

Tartalom

Forgatáson jártunk: Pappa pia

Háttér: Tapló télapó 2, Underworld - Vérözön, Éjszakai ragadozók

Kritika: Legendás állatok és megfigyelésük, Doctor Strange, Érkezés, Éjszakai ragadozók, A martfűi rém, Jutalomjáték, Az utolsó emberig, Café Society, A homár, Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek, Trollok, Lángelmék

Extra: A magyar akciófilm

Sorozat: Az ifjú pápa

Filmklasszikus: Macskafogó

A FilmMagazin novemberi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/webreader/filmmagazin-2016-november/ linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.