Hirdetés

Megjelent az augusztusi FilmMagazin!

|

Nyolc oldalas Öngyilkos osztag kritika, magyar filmes összeállítás és sok-sok érdekesség vár titeket a nyár utolsó FilmMagazinjában.

Hirdetés

Augusztusban egy kicsit hosszabb idő állt a rendelkezésünkre a FilmMagazin elkészítéséhez, és szó se róla, szükségünk is volt az extra időre, hogy izgalmas tartalommal töltsük meg az újság oldalait, mert az ehavi filmes felhozatal finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. Biztos az őszi dömpingre készül a filmvilág, ezért az álmoskás nyárvége, de szó ami szó, jobb filmekkel is búcsúztathattuk volna az idei nyarat… 

Hirdetés

Augusztusban ismét bebizonyosodott, hogy a DC-nek még nagyon sok mindent kell eltanulnia a Marvel-től, mert a Suicide Squad egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, sőt még A gyilkos tréfa animációs feldolgozása sem sikerült fényesre. Egyre hitehagyottabbak a kritikusok, de ami még szomorúbb: egyre hitehagyottabbak a rajongók is, úgyhogy a stúdiónak ideje lenne már összeszednie magát, több hibázási lehetőségük nincs. 

És akkor az izgalmak: kiderítettük, hogy mitől olyan jók (vagy éppen mitől olyan rosszak) az "egyemberes filmek", megnéztük a nyár (sőt az év) egyik legjobb sorozatát, a Stranger Things-et, utánajártunk, hogy milyen jövő előtt áll a magyar filmipar, sőt az olyan, csak DVD-n érkező filmek sem kerülhették el a figyelmünket, mint a Mr. Holmes és A boszorkány. Szóval azért érdemes a mostani FilmMagazint is elolvasni, jó szórakozást kívánok hozzá!     

TARTALOM:

Háttér: Merre tovább, magyar film?, Kubó és a varázshúrok, A barátságos óriás

Kritika: Suicide Squad - Öngyilkos osztag, A kis kedvencek titkos élete, A zátony, Ben-Hur, Batman - A gyilkos tréfa, Vaksötét, Elliott a sárkány, Mr. Holmes, Haverok fegyverben, A klán, A boszorkány, Jason Bourne, Szellemirtók, Amikor kialszik a fény, Star Trek - Mindenen túl

Portré: David Ayer

Extra: Egyedül a kamerával

Sorozat: Stranger Things

Filmklasszikus: A vad

A FilmMagazin augusztusi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/webreader/filmmagazin-2016-augusztus/ linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.