Hirdetés

Megjelent az októberi FilmMagazin!

|

Címlapon a Marvel legújabb szuperhőse.

Hirdetés

A DC bukdácsolása közepette megint arról kell beszélnünk, hogy a Marvel milyen jól csinálja a dolgait. Hiába vannak a DC kezében olyan legendás karakterek, mint Batman, Superman, Joker és a többiek, egyszerűen képtelenek mit kezdeni velük, pedig bevallom őszintén, engem például a DC képregények mindig is jobban lekötöttek, mint egy Pókember-történet, vagy egy új Bosszúálló. Filmes fronton pedig aztán tényleg ég és föld a különbség, mert míg a Marvel a kevésbé ismert hőseit is sikerre viszi (lásd például a Hangyát), addig a DC még a legnagyobb ászaival sem tud mit kezdeni, sőt idén mindhárom próbálkozásával (Batman Superman ellen, Suicide Squad, Batman: A gyilkos tréfa) elvérzett. 

Hirdetés

Nem lesz ennek jó vége, ráadásul a Marvel novemberben ismét bővíti a filmes univerzumát a Doctor Strange-dzsel, ami - bár mi még nem láttuk - az első kritikák alapján simán a stúdió egyik legjobb filmje lett. A DC-nek gyorsan össze kellene kapnia magát, mert nagyon rosszul áll a konkurenciaharcban.

Az októberi lapszámokat mindig öröm elkészíteni, mert az év ezen szakaszában mindig hihetetlen mennyiségű kritikát tudunk az újságba zsúfolni. Ezúttal 16 filmről mondjuk el a véleményünket, az értékelések között pedig megtalálható a 100%-tól kezdve az 50%ig minden. Úgyhogy tényleg nagyon változatos a felhozatal, de biztosan mindenki talál majd magának olyan filmet, ami felkelti az érdeklődését (személy szerint a Virslipartit ajánlom mindenkinek, nagyon beteg cucc). Jó szórakozást az ehavi FilmMagazinhoz!

Tartalom:

Háttér: A Trollok szinkronfelvételén jártunk, Jack Reacher - Nincs visszaút, Doctor Strange

Kritika: Kubo és a varázshúrok, Inferno, A lány a vonaton, Jack Reacher - Nincs visszaút, Virsliparti, A könyvelő, Tripla kilences, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Idegpálya, Bridget Jones babát vár, Kiéhezettek, Kút, A hét mesterlövész, Ernelláék Farkaséknál, Mélytengeri pokol, Gólyák

Extra: Action Tom (Tom Cruise akciószerepei)

Sorozat: Westworld

Filmklasszikus: Az édes élet

A FilmMagazin októberi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/webreader/filmmagazin-2016-oktober/ linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.