Hirdetés

Melissa McCarthy is megszólalt Szellemirtók-ügyben

|

A Szellemirtók rebootjának egyik sztárja, Melissa McCarthy sem hagyhatta szó nélkül a filmet övező hőbörgést.

Hirdetés

Kevés olyan film volt mostanában, ami akkora vihart kavart elöljáróban, mint Paul Feig nőkkel a főszerepben leforgatott Szellemirtók-ja. Magukat filmőrülteknek vallott emberek hangoztatták nemtetszésüket és határolták el magukat a filmtől (mindezt a legdurvább, legagresszívabb verbális stílben), ennek eredményeképpen pedig az egyik legutáltabb filmtrailerévé "nőtte" ki magát a mozi előzetese. Azt, hogy ez a fajta utálkozás mennyire számít viharnak a biliben, ne firtassuk, de azt tudni kell, hogy mindez a komment-cunami bizony eljut az alkotók fülébe is. Paul Feig már kiakadt az anyázó hozzászólásokon, de Melissa McCarthy-nak is megvan a maga véleménye azokról, akik mást se tudnak, csak fröcsögni bele az internetbe:

Hirdetés

Az összes olyan komment - 'Elrontod a gyerekkoromat!' - tényleg? Négy nő csinál egy filmet és az lerombolja a gyerekkorodat? Úgy képzelem el ezeket az embereket, mint akinek nincsen Benje (szerk.: Melissa férje), nincsenek barátai szóval csak ülnek és fröcsögik bele a gyűlölködést az internet hamis világába. Csak azt remélem, hogy találnak maguknak barátot.

Nehéz nem egyetérteni vele - sokan tényleg elvetik a sulykot a filmet illetően és képtelenek számításba venni azt, hogy esetleg még jól is elsülhet a dolog (bizakodásra ad okot a rendező előző, A kém című mozija). Nem arról van szó, hogy nem szabad véleménnyel lennünk így elöljáróban, mindenkinek megvan a maga benyomása az előzetest nézve - legyen az jó vagy rossz -, de nem szabad ilyen vehemenciával támadni valamit különösebb, megalapozott ok nélkül. Sőt: okkal se nagyon, csak módjával és átgondoltan. Mi lenne, ha úgy állnánk neki, hogy "Oké, nem feltétlen értek egyet a reboot gondolatával, de remélem, hogy jó lesz a film.

Mindeközben Dan Aykroyd (az egyik eredeti szellemirtó) már látta a kész filmet és nem volt rest dicshimnuszt zengeni róla. Állítása szerint jól sikerült és több a poén, több a félelmet keltő elem benne, mint az első kettőben együttvéve. Plusz kiemeli, hogy Bill Murray is benne van! Kell több? Az már más kérdés, hogy Aykroyd mennyire számít mérvadónak az ügyben (lévén, hogy a film egy executive producereként került fel a stáblistára), de akárhogy is, rendes tőle, hogy megszólalt. És nagyon reméljük, hogy igazat mond az öreg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.