Hirdetés

Miles Moralesre koncentrálhat a Pókember animációsfilm

|

A különálló Pókember animációsfilm úgy fest,hogy nem Peter Parkerre koncentrál majd.

Hirdetés

Amikor anno bejelentették, hogy Pókember is tagja a Marvel Filmes Univerzumának, sokan elkezdtek reménykedni abban, hogy Peter Parker helyett ezúttal Miles Morales Hálószövőjére koncentrálnának majd, hiszen a civilben fekete, biszexuális tinédzser rengeteg mindenben eltér "felmenőjétől", pont ezért is szeretik sokan. Aztán ez a pletyka hamar elült, végül pedig Tom Holland is megkapta a szerepet, de a rajongók nem adták fel a reményt, hogy a piros-fekete kosztümöt is láthatják még a nagyvásznon. Ez az álmuk most úgy látszik valóra válhat, ha nem is úgy, ahogy azt ők elsőre képzelték.

Hirdetés

Az ugyanis kevésbé ismert tény, hogy míg a Marvel és a Sony közösködik Pókember jogain, hogy ő is részese legyen a  filmes univerzumnak, addig a továbbra is a Hálószövő jogaival rendelkező Sony egy a filmektől teljesen különálló animációsfilmet készít elő. A Flash mozifilmhez hasonlóan ennek is a dirigálására A LEGO-Kalanddal és a Jump Street mozikkal bizonyító Phil Lord és Chris Miller párost szerették volna megnyerni, de ők inkább a Han Solo mozifilmet választották, ellenben a forgatókönyvért ők felelnek.

A film témája eddig kérdéses volt - egyes rajongói teóriák szerint A csodálatos Pókember 3. része lett volna - azonban a Heroic Hollywood értesülései szerint Miles Moralesre koncentrálnának majd a 2018, december 21.-érn bemutatott moziban. Mivel a Marvel atyaúristene, Kevin Feige elmondása szerint ők közösen a Sonyval csak Peter Parkerre fókuszálnának, logikus lenne, ha a Sony ennek a fényében Moralest húzná elő a kalapból. A karakter már egyébként felbukkant az Ultimate Spider-Man rajzfilmsorozatban is korábban.

Persze ez még csak pletyka, tehát semmit se vegyetek biztosra, de valóban érdekes lenne, ha végre nem csak Peter Parkert láthatnánk a maszk alatt. Ti mit gondoltok? Jöhetne egy Miles Morales vagy Pókember továbbra is egyenlő Peter Parkerrel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.