Hirdetés

Dátumot kapott a Minecraft film

|

Az internetes LEGO-nak becézett sandbox videojáték, a Minecraft végre megkapta a premierdátumát.

Hirdetés

Nem szabad elfelejteni, hogy a halom játékadaptáció mellett - ami tervezési fázisban van, már játsszák a mozik, esetleg pár hónap múlva esedékes a premierje - készül a Minecraft fim is. Nehéz megmondani, hogy egy olyan sandbox játékot, amiben pont a játékos kreativitása a lényeg, hogy lehet megfelelően filmvászonra vinni, de Hollywoodnak ez sem akadály. (Mondjuk a LEGO-nak éppenséggel elég jól sikerült.)

Hirdetés

Az ígéretek szerint a néző "megtapasztalhatja, hogy milyen lehet a Minecraft a valóságban" és Rob McElhenney író-rendező a Jurassic World közönségét célozza meg a Warner Bros. és a Mojang teljes támogatásával. A projekt pedig szélsebesen halad előre, hisz kitűzték a premierdátumot is hozzá: 2019. május 24. (3D-ben és IMAX-ben is), a nyári szezon kezdete ahol általában a nagy stúdiók legfontosabb blockbusterei szoktak tanyázni, szóval nagy reményeket fűznek hozzá a készítők. (Alig pár héttel előtte a Bosszúállók 3 első fele, utána pedig az Igazság Ligája második része fog nyitni.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.