Hirdetés

Moonfall - ez lesz Emmerich új katasztófafilmje

|

A függetlenség napja: Feltámadás rendezője nem pihen, hiszen a folytatás mellett elvállalta egy sci-fi katasztrófafilm, a Moonfall rendezését.

Hirdetés

A függetlenség napja: Feltámadás csak most került a mozikba, de Roland Emmerich máris a következő projekten töri a fejét, ugyanis A függetlenség napja 3 és a Csillagkapu reboot mellett a katasztrófakirály aláírt egy nagyköltségvetésű sci-fire is, a Moonfallra.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly az Emmerich, Harald Kloser (I.E. 10 000, 2012) és Spencer Cohen forgatókönyvéből készül el a projekt a Universal égisze alatt, noha szerette volna megszerezni a Sony és a 20th Century Fox is. A 2012 és a Harmadik típusú találkozások keverékeként jellemzett Moonfall sztorijának középpontjában egy csapatnyi balfék áll, akiknek össze kell fognia egymással az emberiség megmentése érdekében, amikor a Hold kitér a pályájából és a Föld felé veszi az irányt. Ez úgy hangzik, mintha Emmerich el akarná készíteni a saját verzióját Lars von Trier Melankóliájából, természetesen nagy büdzséből. (Az alábbi kép a Függetlenség napja: Feltámadásból van).

A Universal szeretné gyorsan tető alá hozni a projektet, így valószínűleg a következő hetek során bejelentik majd a Moonfall színészeit is. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.