Hirdetés

Frankenstein doktor váltja a Star Trek fiatalon elhunyt sztárját

|

Idén májusban derült ki, hogy az egy ideje már fejlesztési fázisban levő új Stephen King-sorozatnak, a Mr. Mercedes könyvek alapján készülő azonos című szériának kik lesznek a főszereplői. A hírt azonban egy szerencsétlen tragédia követte.

Hirdetés

King egyik legújabb regényciklusa a Mr. Mercedesszel kezdődik, és két fő alakja a nyugdíjba vonult, de egy friss ügy miatt reaktivált nyomozó, Bill Hodges, valamint a beteg elméjű "terrorista" Brady Hartsfield. Előbbi karaktert a Harry Potter-filmekből is ismert Brendan Gleeson játsza, míg utóbbit az új Star Trek-mozikból is megismert orosz származású Anton Yelchin alakította volna. A színész ugyanis a hír bejelentése után egy hónappal saját otthonában szenvedett tragikus balesetet.

Hirdetés

A David E. Kelley (többek között az Ügyvédek és a Boston Legal - Jogi játszmák megalkotója) nevével fémjelzett produkció a tervek szerint 2018-ban kerül bemutatásra, a fő gonosz figurát pedig egy olyan színész veszi át Yelchintől, aki igencsak hozzászokhatott a sötét témához, hiszen a Londoni rémtörténetek egyik oszlopos tagja volt. Brady Hartsfield új megformálója ugyanis a Frankenstein doktort alakító Harry Treadaway lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.