Hirdetés

Forgatási képeken A Múmia reboot címszereplője

|

Vasárnap London központjában forgatták A Múmiát, így számtalan kép érkezett a Sofia Boutella által megformált szörnyetegről.

Hirdetés

A 34 éves színésznő a Kingsman: A titkos szolgálat pengelábú Gazelle-jével robbant be a köztudatba, és hamarosan harcos idegenként láthatjuk a Star Trek: Mindenen túl-ban az Enterprise legénységét támogatni(?). A táncosnőként induló, akrobatikus mozgású Sofia Boutellát most végre láthatjuk a múmia kosztümben is.

Hirdetés

A filmet az első két Star Trek reboot társírója és számtalan sikeres produkció alkotója, Alex Kurtzman rendezi. Az Universal stúdió ezzel a reboottal szeretné útjára indítani szörnyfilmes univerzumát, amely keretében sorra vennék az összes, mára már klasszikussá vált rettenetet, amelynek birtokában vannak.

A főhőst, egy iraki katonát Tom Cruise játsza, aki Annabelle Wallis archeológusával összefogva csöppen a modernkori Londonban játszódó események középpontjába. 

Russell Crowe is szerepet vállalt, méghozzá Dr. Henry Jekyll-ét, aki várhatóan a többi szörnyfilmben is fel fog még bukkanni összekötő karakterként. A színész ezt mondta az épülő UMCU-ról (Universal Monsters Cinematic Universe): 

Az, ahogy ezeket a történeteket átültették a modern környezetbe és ahogyan építkeznek belőle; ahogy a különböző karakterek történetei összefonódnak, az fantasztikus. 

A Múmia 2017. június 7-én kerül bemutatásra. Alább láthatjátok a július tizedikei forgatási képeket Londonból a ComingSoon jóvoltából:

További képeket a helyszínről itt találhattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.