Hirdetés

Natalie Portman jövője bizonytalan a Marvel univerzumban

|

Az első és második Thor-filmben Jane Foster-t alakító színésznőt kérdezték arról, hogy fog-e még szerepelni a szuperhősös filmekben.

Hirdetés

Habár Natalie Portman fontos mellékszereplője volt a Thor-filmeknek, sajnos nem sok érdekességet tartogattak a forgatókönyvírók a hősnő számára a lelkes epekedésen kívül. Így aztán az Ultron korában is csak egy félmondatot szenteltek neki, és a Thor: Ragnarokban sem fogjuk látni, mint azt már korábban is tudni lehetett. Ennek oka pedig Kevin Feige magyarázata szerint az, hogy a film 80-90%-ban a kozmoszban fog játszódni, minimális lesz a Földön forgatott jelenetek száma, és ezek szerint ebbe nem fér már bele egy közös reggeli Thor barátnőjével.

Hirdetés

Azért persze jogosan merül föl a kérdés, hogy terveznek-e még a karakterrel. A The Wall Street Journal-nak adott interjújában kérdezték erről a színésznőt:

Amennyire én tudom, végeztem. Nem tudom, talán egy nap meg fognak kérni egy Bosszúállók 7-re vagy ilyesmire. Fogalmam sincsen. De amennyire én tudom, végeztem. De nagyszerű volt a részese lenni. 

Nem meglepő, hogy nem tudott érdemleges választ adni, hiszen sok esetben maguk a színészek az utolsók, akik megtudják, hogy egy mellékszál kedvéért beszuszakolják-e a karakterüket vagy nem egy filmbe.

Persze nem valószínű, hogy ez nagyon megrendítené Natalie Portman-t, aki nem olyan régen filmet rendezett (A Tale of Love and Darkness), Jackie Kennedy-t alakítja a róla szóló filmben (Jackie), és Alex Garland-dal (Ex Machina) dolgozott együtt az író/rendező következő filmjében, az Annihilation-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.