Hirdetés

Richard Armitage is felbukkan az Ocean's 8-ban

|

Az Ocean filmek spin-offjának szereplői közt már ott virít Richard Armitage neve is, de szereperéről a történet szempontjából csak találgathatunk.

Hirdetés

A Szellemírtók után újabb híres franchise épít arra a koncepcióra, hogy a jólismert férfiakból álló csapat helyett egy hölgykülönítmény végzi el ugyanazt a melót, amit előző filmekben a másik nem képviselői. Az Ocean's 8 esetében még sincs nagy felhajtás, pedig a séma nem tűnik különbnek.

Hirdetés

Az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi filmben megismert George Clooney és barátai helyét Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter veszik át, viszont ez nem is a George Clooney féle, avagy a 1960-as Ocean's Eleven feldolgozása lesz, hanem egy különálló alkotás. A régi trilógiából viszont Matt Damon várhatóan fel fog tűnni egy kisebb szerepre.

Nemrég csatlakozott a szereplőgárdához a Hobbit filmek nemes törpje, Richard Armitage, akiről még nem tudjuk, milyen szerepben fog feltűnni, ám ha spekulálnom kéne, a kirabolni való, aljas, pénzes ficsúr karakterét tudhatja magáénak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.