Hirdetés

Megvan az Ocean's 8 szereplőgárdájának nagy része

|

A Warnernél javában tart még a castingolás a filmre, de úgy néz ki lassan kialakul a végső stáblista. Sokáig csak Sandra Bullock neve volt biztos, majd Cate Blanchette csatlakozott szintén Oscar-díjas kolléganőjéhez, most pedig öt további színésznő írt alá.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a reboot rebootja is hűséges lesz a hagyományokhoz impozáns szereposztás tekintetében, hiszen négy igen erős húzónév van már a kalapban, akiket Mindy Kaling, Rihanna és az Awkwafina néven rappelő Nora Lum fog kiegészíteni a dolgok jelenlegi állása szerint.

Hirdetés

Az Ocean's Eleven rendezője,  Steven Soderbergh fogja személyesen producerelni a filmet, aki a most készülő film rendezőjével, Gary Ross-szal régóta dolgoznak együtt egymás second unit rendezőjeként. A forgatókönyvet utóbbi írta Olivia Milch-kel közösen.

Az Oscar-díjas ill. jelölt Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway és Helena Bonham Carter színésznőket talán nem kell bemutatni, de van itt pár név, akikről érdemes kicsit beszélni. 

Mindy Kaling az amerikai The Office-ból lehet ismerős, amelyen színésznőként és íróként is dolgozott. Jelenleg is fut a Hulu-n The Mindy Project című vígjáték sorozata, amelynek írója és főszereplője is egyben, ősszel kezdi az ötödik évadot. Azok pedig, akik eredeti nyelven látták az Agymanókat, Undor hangjaként hallhatták tavaly.

Rihanna popénekesként már régen elérte a csillagokat, azonban sok más énekesnő után, mostanában ő is kacérkodik a színészettel. Nemrég fejezte be a munkát Luc Besson sci-fi-jén, a Valerian és az ezer bolygó városán, ebbe a projektbe pedig Greg Silverman, Warner fejes által került be, aki azóta keres neki való filmet, amióta látta egy House of Blues előadáson, még karrierje egy korábbi pontján.

Nora Lum, színpadi nevén Awkwafina ázsiai-amerikai rapper, komikus, tévés személyiséget egyelőre a Rossz szomszédság 2-ben lehetett mellékszerepben látni. Arról nem lehet tudni, hogy helyet kapott-e a címadó nyolcasban vagy ismét csak futólag fog felbukkanni. 

A film forgatása októberben indul, a bemutató tervezett dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.