Hirdetés

A Sony beszélt a Pókember franchise-ról

|

Tom Rothman producer nyilatkozott a Sony és a Marvel kapcsolatáról, tisztázva, hogy ki a főnök. Szóba került a Pókember franchise, valamint felröppent a pletyka egy önálló Silver Sable filmről is.

Hirdetés

Rengeteg rajongót érdekelt az, hogy a Sony és a Marvel között milyen szintű együttműködés született, vagyis hogy utóbbi mennyire szólhat bele a Pókember franchise-ba, mondjuk a Spider-Man: Homecoming esetében. Többek között erre is fény derült egy interjúból. 

Hirdetés

A Sony Pictures elnöke, Tom Rothman a The Hollywood Reporternek adott interjút. Rákérdeztek nála, hogy a Marvellel együtt vannak-e elképzeléseik a Pókember univerzumot illetően, illetve szeretnének-e esetleg többször is együtt dolgozni a vállalattal, mire Rothman a következőket válaszolta: 

A válasz mindkét esetben igen. Fantasztikus a kapcsolatunk a Marvellel.

A lap arra is kíváncsi volt, hogy a megállapodás szerint ki a főnök? A Sony vagy a Marvel?

A Sony-é a végső döntés, de a Marvelé a kreatív kontroll, mert tudják, hogy mit csinálnak. Június középén kezdtük el az új Pókember forgatását Atlantában.

A The Hollywood Reporter arra is rákérdezett, hogy Rothman csökkentené-e a franchise költségeit: 

Nem akarom megvágni a költségeket, pénzt akarok csinálni. És ahhoz, hogy pénzt termelj néha meg kell nyirbálni a büdzsét, máskor viszont költeni kell dolgokra, amelyek jövedelmezőek lehetnek. Egy olyan film pedig, mint a Marvel-féle Pókember nem olcsó, de remek befektetés. Mivel tudom, hogy a Marvelnek kristálytiszta elképzelése van a projekttel kapcsolatban, én nyugodtan alszom.

Rothman sajnos konkrét projekteket nem említett azon felül, hogy megvannak a terveik, azonban a Meet The Movie Press legutóbbi adásában a The Wrap szerkesztője, Jeff Sneider elárulta, hogy a Sony ráállított egy írót, Ami Morgant (A szégyentelen, A Vaslady A szüfrazsett) az önálló Silver Sable film forgatókönyvére. Sable egy antihős/zsoldos, többször is dolgozott együtt Pókemberrel és volt már az ellensége is. Bár nincs semmilyen szuperereje, legalább olyan kemény ellenfél, mint Fekete Özvegy, afféle női Megtorló. A karakterről ide kattintva olvashattok többet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.