Hirdetés

Akció és egy rejtélyes vörös a Pókember forgatásán

|

Egy újabb adag forgatási képet kaptunk a Pókember: Hazatérés munkálatairól, csodálkozzatok el ti is ezen a vagánynak ígérkező akción.

Hirdetés

Az elmúlt napokban a produkciót jegyző Jon Watts már adott a közösségi médián keresztül egy kis ízelítőt abból, hogy jelenleg egy valódi helikopterrel forgatnak jeleneteket a jövő nyáron érkező Pókember: Hazatéréshez, ám most közel egy tucat izgalmas fotót is kaptunk a munkálatokról egy rejtélyes, vörös hajú női karakterrel.

Hirdetés

A képeken maga a címszereplő falmászó és egy titokzatos vörös látható, egyes feltételezések szerint Mary Jane Watson (akit ha minden igaz, Zendaya alakít majd, ehhez a jelenethez pedig úgyis kaszkadőrökre volt szükség), amint egy mozgásban lévő helikopterről lógnak lefelé. A hölgyön egy csillogó estélyi ruha látható, miközben egy telefont szorongat Póki akciózása közben - feltehetően ez a jelenet közvetlenül a sulis bál után foglalhat helyet a filmben. A következő fényképgalériában megnézhetitek a szóban forgó anyagokat. 

A Pókember: Hazatérés a Sony Pictures és a Marvel Studios első közös gyümölcse lesz, amely a Tom Holland által életre keltett Pókembert helyezi középpontba a Marvel Filmes Univerzumában, továbbra is előbbi stúdió gyártásában és forgalmazásában. A Jon Watts rendezte mozi Peter Parker második középiskolás évéről szól, frissen visszatérve Vasember oldaláról az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően. 

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Michael Keaton, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.