Hirdetés

Ennyi Marvel filmre írt alá Tom Holland, interjú a Hazatérésről és a casting folyamatról

|

A The Hollywood Reporter érdekes interjút készített az MCU falmászóját alakító remek színésszel.

Hirdetés

The Hollywood Reporter: Gyerekként Pókember rajongó voltál?
Tom Holland: Hatalmas. Emlékszem, hogy vagy harminc Pókember jelmezem volt kisbaba korom óta. Pókemberes ágyneműm volt. Két évvel ezelőtt egy flancos kiöltözős buliba Pókemberként mentem és totál idiótának tűntem. Nagyjából egy évre rá bejelentették, hogy újracastingolják a karaktert, mire azonnal rácsörögtem az ügynökeimre és mondtam, "Kérlek, kérlek, juttassatok be a meghallgatásra!" És elárulták, hogy már kértek tőlem egy házi felvételt."

The Hollywood Reporter: Mi került arra a felvételre?
Tom Holland: Tornász voltam kölyökként, tehát csináltam egy hátraszaltót, hogy megmutassam a Marvelnek, képes vagyok ilyesmikre. Ilyen volt az egész: "Üdv, Tom Holland vagyok." Hátraszaltó. "Londonból származom." Oldalszaltó. "Öt egész hét láb magas vagyok." Sima szaltó. Jót mulattam a felvételek elkészítésénél.

Hirdetés

The Hollywood Reporter: Mennyire jelentett kihívást a casting folyamat?
Tom Holland: Mikor a próbafelvételeket készítettük, hatan voltunk egy szobában, mind vártuk a meghallgatást. Úgy éreztem magam, mintha Az éhezők viadalán lennék. [nevet] nagyon furcsa volt a hangulat, mert ott volt ez a sok gyerek, akik mind nagyon-nagyon akarták ezt a szerepet. Aztán azt mondták nekünk, hogy "Holnap értesítjük." Egy hónapra rá megtudtuk, hogy mi lett a döntés. 

The Hollywood Reporter: Honnét tudtad meg, hogy megkaptad a szerepet?
Tom Holland: Az ágyamban lapozgattam az Instagramot. Közel egy hónap telt el a meghallgatás óta. A Marvel épp posztolt egy képet azt írva, hogy "menj a weboldalunkra és derítsd ki, hogy ki lesz a következő Pókember." Rámentem a Marvel oldalára a számítógépemen és ott volt: "Az új Pókember Tom Holland." Totál robbantam, tisztára bediliztem.

The Hollywood Reporter: Beszéltél Andrew Garfield-dal vagy Tobey Maguire-rel forgatás előtt?
Tom Holland: Ami azt illeti, nem vettem fel a kapcsolatot velük. De hatalmas mázlim volt, mert ott volt öt másik film, amiből meríthettem. Megnéztem mindegyiket évekkel azelőtt, hogy beválasztottak volna a szerepre. És amikor együtt újranéztük őket, felcsipegettem apró dolgokat, amikről úgy gondoltam, hogy szuperek és szeretném megtartani.

The Hollywood Reporter: Pókember ezúttal miben különbözik az előző két verziótól?
Tom Holland: Láttátok a milliárdost, a tudóst, a katonát. Most itt az ideje látnotok a gyereket. Minden döntés, amit a forgatáson hoztunk azon alapszik, hogy egy gyerek miként reagálna egy helyzetre, szóval minden harcjelenet, amit terveztünk, már majdnem gyerekbarátok, szóval nem üt meg senkit valójában, mintha egyfajta balesetként történnének. Szerintem a legnagyobb különbség a fiatalsága és ártatlansága.

The Hollywood Reporter: Hány filmre írtál alá Pókemberként?
Tom Holland: Adtak lehetőségeket, és ezek módosíthatók bármikor. Mint egy cameo a Bosszúállókban. Bár nem vagyok tisztában azzal, hogy mely filmekről lehet szó. Azt tudom, hogy van három Pókember film és három önálló film a szerződésben. De, ha van másik film, a Marvel nagyon rugalmas ilyen dolgokban. Maximálisan tiszteletben tartják az ember életét, tényleg. Megértik, hogy más filmeken is dolgozom, és megpróbálják úgy összehozni neked, hogy azok mehessenek egymás mellett.

The Hollywood Reporter: Sokat táncoltál a karriered során. Peter Parker lejt a filmben?
Tom Holland: an egy pillanat a filmben, ahol táncol, ami hihetetlenül vicces. Nem jól táncol. Az internet remek táncosként állít be engem. Tudok csinálni pár pördülést, de közel sem vagyok jó benne.

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.