Hirdetés

Refn szívesen rendezne Batgirl-t

|

A Neon démon rendezője szívesen rendezne képregényfilmet is.

Hirdetés

Nicolas Winding Refn*, a Drive - Gázt!, a Csak Isten bocsáthat meg, illetve az újonnan bemutatott Neon démon című filmek rendezője híres arról, hogy bár újabban az Álomgyárhoz közel készíti filmjeit, dán pályafutásából sikeresen mentette át öntörvényűségét. Értsd: lényegében olyan filmeket csinál, amilyet csak akar, legyenek azok extrém erőszaktól duzzadóak és művészfilmes eszköztárból építkezők.

Hirdetés

Ennek ellenére Refn neve olykor-olykor felmerül egy-egy képregény-adaptációnál - hogy más példát ne mondjak, egy időben hangoztatta, mennyire szeretne rendezni egy Wonder Woman-filmet. Hogy ez nem jött össze, feltételezhetően többek között annak köszönhető, hogy függetlenségét, művészi integritását előnyben részesíti és inkább olyan mozgóképeket tesz le az asztalra, amik az ő és csakis az ő egyéni vízióját tükrözik. Ennek ellenére most újfent bedobott egy címet valamely interjú során:

Tudod, mit szeretnék igazán megcsinálni? Egy Batgirl-filmet. Állítsuk rá a Warner-t!

És most mindenki készüljön fel arra, hogy legalább fél évig azt fogják kérdezgetni szegény rendezőtől, hogy hol tart a projekt és tényleg meg fogja-e csinálni és ha igen mikor és kit tudna elképzelni a címszerepben. Mindenesetre ötletnek nem rossz, izgalmas lenne látni, miként tudja átmenteni rendezői stílusát egy nagyköltségvetésű  képregénymoziba. Könnyedén el lehet képzelni olyat, hogy jól sül el a dolog. 

*: A FilmMagazin legújabb számában bővebben foglalkozunk Nicolas Winding Refn munkásságával, érdemes elolvasni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.