Hirdetés

Reitman szerint lesz még több Szellemirtók-film

|

Hogy mások mit gondolnak erről, azt nem tudjuk.

Hirdetés

Bármennyire is arra gyúrtak a vadiúj Szellemirtók-film alkotói, a 144 millióból készült film végül nem volt túlzottan nyereséges bevétel szempontjából (Paul Feig szerint 500 milliónak kellett volna befolynia ahhoz, hogy rendben legyen a dolog), így igencsak kérdésessé vált az, hogy lesz folytatása a franchise-indítónak szánt filmnek. Legalábbis a többség így gondolná, plusz az a síri csend is igen sokatmondó - hiába volt bizakodó az egyik fejes nemrégiben. 

Hirdetés

Ivan Reitman, az eredeti filmek alkotója és az új film egyik producere azonban nem adott le arról, hogy tovább bővítsék az univerzumot animációs filmmel, folytatással, spin-offal, egyébbel. Reitman a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Több Szellemirtók-film lesz a továbbiakban, csak épp még fejlesztési fázisban vannak.

Ha jól meggondoljuk, Reitman is tartózkodik a konkrétumoktól, inkább érvényes lehet az a feltételezés, hogy belőle is az optimizmus beszél és abban reménykedik, előbb-utóbb ténylegesen zöld utat kapnak azok a tervek, melyekkel dobálóztak még a film bemutatása előtt. Abban persze kételkedünk, hogy a Sony annyiban hagyná az egészet, mégiscsak egy értékes portékáról van szó, amely sok rajongók szerzett magának (ne csak az eredeti filmekre gondoljunk, a Feig-féle verziónak is megvannak a rajongói) és egész biztosan azon lesznek, hogy kitaláljanak valamit, amivel felkelthetik minél több ember figyelmét és érdeklődését. De hogy mi lesz az? Rajzfilm, spin-off, vagy sima folytatás McCarthy-ék főszereplésével? Arról egyelőre semmi tudomásunk nincsen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.