Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - pörgős lett a legújabb előzetes

|

A New York-i Comic-Con alkalmával egy vadiúj előzetest kaptunk A kaptár széria utolsó részéről.

Hirdetés

Milla Jovovich még egyszer, utoljára magára ölti Alice szerepét, hogy végleg lezárja ezt a korrektül induló, de aztán útközben durván kisikló szériát. A The Final Chapter a Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után veszi fel a vonalat, amikor az emberiség már a végét járja. Mivel Alice az egyetlen túlélő, aki tudja, hogy mit jelent az emberiség utolsó mentsvárának lenni az élőhalott hordák ellen, vissza kell térnie oda, ahol minden elkezdődött: Raccoon City-be, ahol az Umbrella Corporation összegyűjti erőit egy végső csapásra az apokalipszis megmaradt túlélői ellen. 

Hirdetés

Alice-nek ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit régi barátival és egy váratlan szövetségesre is szert tesz, hogy végül az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen vívott csatában dőljön el az emberiség sorsa.

A Resident Evil utolsó(?) része Paul W.S. Anderson rendezésében 2017. január 27-én debütál a mozikban. Főbb szerepekben feltűnik még Ali Larter, Shawn Roberts (X-Men: A kívülállók, A kaptár: Túlvilág), Ruby Rose (Orange is the New Black), William Levy, Fraser James, Eoin Macken és a japán modell, Rola. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.