Hirdetés

Robert Kirkman már tudja, hogyan fog véget érni a The Walking Dead

|

Nem könnyű befejezni egy annyira népszerű szériát, mint a The Walking Dead, de Robert Kirkmannek, a sorozat és a képregény alkotójának már van elképzelése a lezárásról.

Hirdetés

Amikor egy történet már olyan régóta húzódik, mint például a The Walking Dead esetében, akkor a rajongók elkezdenek azon spekulálni, hogy vajon miként lehetne pontot tenni az i-re. A TV sorozatból már hat évad lepörgött, a képregénynek pedig több mint 150 kiadványa jelent meg, és még mindig nincs elképzelésünk arról, hogy mikor érkezünk el a csúcsponthoz. A pontos időpontot Robert Kirkman író sem tudja megmondani, azt azonban pontosan tudja, hogy mit vet majd papírra az utolsó oldalakon.

Hirdetés

Kirkman egy Reddites kérdezz-feleleken vett részt az elmúlt napokban, abból a célból, hogy új sorozatát, az Outcastet promotálja, ám természetesen a The Walking Deaddel kapcsolatos kérdésektől sem szabadult. Az egyik felhasználó éppen arról érdeklődött, hogy van-e már terve a történet befejezéséhez?

Az alkotó rövid és tömör választ adott: "Igen, de tudod... Ez még nem fog megtörténni hosszú, HOSSZÚÚÚÚÚÚÚ ideig."

Rick and Carl
Rick and Carl

Jó néhány rajongó arra gyanakszik, hogy Carl előbb-utóbb átveszi apjától a stafétát és ő vezeti majd az újvilág túlélőit, ám úgy tűnik ennek beigazolására még hosszúúúúúú ideig kell várnunk. A képregények jóval a sorozat előtt járnak, és ha továbbra is havonta érkeznek az új számok, akkor ez így is marad még egy jó darabig.

Ugyanebben a kérdezz-felelekben Kirkman utalt Rick halálára is, ami állítása szerint "előbb-utóbb bekövetkezik". A karaktert alakító Andrew Lincolnnak viszont egész más elképzelése van a sorozat végével és Rick Grimes halálával kapcsolatban: "Azt hiszem, hogy csak... Talán lehúzza a csizmáját, vesz egy forró fürdőt és nézi, ahogy a gyerekei vidáman kéz a kézben szaladgálnak egy virágokkal teli mezőn."

Szerintetek hogyan lesz vége a The Walking Deadnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.